top of page

CND Shellac neglelak

Et nytænkende produkt, som giver glans og holdbarhed i op til min. 14 dage. Den er meget allergi venlig, da den ikke indeholder formaldehyd, resin, toluen, debutyl, phthalater. - Dermeda SkinPurify er lokal specialist i CND shellac Østerbro.
 

CND Shellac mini manicure el. pedicure

Neglebånd ordnes, formfiles neglene, lakering med farvet Shellac.

Tid :

60 min

Pris :

460,00

CND Shellac French mini manicure el. pedicure

Neglebånd ordnes, formfiles neglene, lakering med farvet Shellac.

Tid :

60 min

Pris :

490,00

Aftagning af negle - Ny Kunde

som blev lagt andet sted

Tid :

30 min

Pris :

200,00

Aftagning af negle som jeg har lagt

som blev lagt hos os ifm. ny Shellac

Tid :

30 min

Pris :

155,00

Certificeret lokal specialist i CND Shellac Østerbro

Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden, det er derfor meget vigtigt at være up to date med de nyeste teknikker og diverse kurser indenfor skønhedsbehandling og hudpleje. - Hos Dermeda SkinPurify har vi altid de nyeste certificater, så vi kan være din lokale specialist i CND shellac Østerbro.

Hvorfor vælge CND shellac?

CND er den originale professionelle lak, der giver de pæneste lakeringer med høj glans. Lakken holder i 14+ dage. Helt unikt for CND shellac er, at der aldrig skal files ovenpå naturneglen, hverken når lakken pålægges eller ved aftagning. Derfor kan jeg som lokal certificeret specialist i CND shellak Frederiksberg garantere at dine negle ikke bliver svage eller skadede af disse behandlinger.

CND Shellac og Brisa Lite kan laves med spændende pynt. - Det kan være glimmer, additiver/farve effekter, skabeloner og folie.

 

CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beauty Award en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukt.

bottom of page