top of page

Skabe balance med Shankara Ayurvedisk

Shankaras ayurvediske formuleringer balancerer hver enkelt hudtype: Vata (tør hud) Pitta (normal, kombineret eller følsom hud) og Kapha (fedtet hud). Vores ayurvediske foundation består af olier og urter af højeste kvalitet. Produkterne er naturlige Vores linje er pH-balanceret, helt naturlig, 100 % kemikaliefri og grusomhedsfri.

Screenshot 2022-02-01 at 2.35.30 PM.png
Shankaras eksklusive anti-aging restaureringskompleks

Nøglen til succesen med Shankara-produkter er et uovertruffen energirigt regenererende næringskompleks varemærket, 'Regenesis-Energen BioComplex'. Dette kompleks er molekylært struktureret for at accelerere aktiviteten af ​​de proprietære blandede, klinisk testede udvalgte plante- og algeekstrakter. Sammen med de ayurvediske urteekstrakter, aminosyre- og peptidkomplekser, fulvice elektrolytter og monoatomisk guld/rhodium/iridium-præparat, producerer det synergistiske resultat af disse ingredienser en elektrificerende, kvanteeffekt i hudfornyelse og anti-aging hudpleje.

Screenshot 2022-01-27 at 4.55.00 PM.png

Omhyggeligt udvalgte olier

Synergistiske blandinger af økologiske æteriske olier i høje procenter sikrer støtte til fysisk, følelsesmæssig og mental balance for alle krops-/hudtyper.

De olier, der indgår i Vata-produkterne, er de rigeste og tungeste, fordi vi har med tør hud at gøre. Vi går til olier som sesamolie, avocado, macadamianødder, hampefrø, nogle af de meget rige olier. Vores Pitta-produkter er også dybt fugtgivende, men mindre tyktflydende, hvilket passer til Pitta-hudens natur. De er også kølende, fordi Pitta-huden typisk bliver varm. Solsikke- og mandelolie er de to grundlæggende, der fungerer ganske godt. Olivenolie fungerer også godt. Vores Kapha-produkter er ideelt egnet til kapha-huden, som allerede er tyk og tung i sin natur - derfor kræves lettere olier og føles naturligt beroligende for en Kapha-person. Ideelle olier i denne henseende er: Druekerne, hasselnød og jojoba...

Urteinfunderede olier

Omhyggeligt udvalgt ingredienser 

FRI FOR TOKSINER

Shankara er en naturlig linje, der henter alle de bedste naturlige ingredienser på en ansvarlig måde. Vores produkt er blevet skabt uden brug af potentielt giftige ingredienser.

KOLDPRESSET

Kold forarbejdning sikrer, at ingredienser ikke ødelægges af overdreven varme og vil være i stand til at opretholde det højeste aktivitetsniveau. Alle Shankara-produkter er koldforarbejdede.

INSPIRERET AF AYURVEDA

Vores tilgang er original og holistisk, og parrer vestlige anti-aldringsgennembrud med den østlige videnskab om Ayurveda, den gamle "Science of Life." Det er et af verdens ældste holistiske helbredelsessystemer.

GRUSOMHEDSFRI

Alle vores produkter er PETA-godkendte og grusomhedsfrie. Sikring af nul dyreforsøg.

NETTORESULTAT DONERET

I samarbejde med vores partnere og forbrugere er vi forpligtet til at gøre verden til et bedre sted. Vi bidrager med vores overskud til humanitære formål. Ren skønhed med fuldt blomstret bevidsthed.

bottom of page