Makeup fra Jane Iredale

Jane Iredale Mineral Cosmetics er den mest avancerede makeup i hele verden. Med denne makeup vil du opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud. Du oplever mineralernes silkebløde lethed. 
Du kommer sikkert til at elske den nemme påføring og holdbarheden på huden uden behov for opfriskning i løbet af dagen. 

Måske har du som mange andre kvinder også svært ved at finde den rette pudderfarve. Jane Iredale har løst dette problem for dig, da mineraler reagerer anderledes på lyset end almindelig makeup, hvilket gør det langt nemmere at finde den pudderfarve, der matcher din hud fuldstændigt. 

Mineralerne gør det meget nemmere for dig at påføre og bruge makeup, da de både er foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse (både UVA- Og UVB-stråler) i ét. 

Det er vores mål at bevare vores produkter så effektive, enkle og naturlige som muligt. Vi bruger derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum. 
Vi mener, at vores makeupserie kan ændre dit liv. Den hud, du altid har drømt om, er blot et penselstrøg herfra.


Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkiruger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale kombinerer de nyeste farver med fordele for huden, der adskiller sig væsentligt fra den traditionelle makeup.

Let Makeup

Let Makeup

Tid :

15 min

Pris :

160,00

Dag Makeup

Dag Makeup

Tid :

30 min

Pris :

310,00

Aften Makeup

Aften Makeup

Tid :

45 min

Pris :

405,00

Brude Makeup

Brude Makeup

Tid :

2x60 min

Pris :

995,00