top of page

Makeup fra Jane Iredale Cosmetics

Jane Iredale Mineral Cosmetics er den mest avancerede makeup i hele verden. Du vil med et samme opleve mineralernes silkebløde lethed samt hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud.


Du kommer sikkert til at elske den nemme påføring og holdbarheden på huden uden behov for opfriskning i løbet af dagen. 

Måske har du som mange andre kvinder også svært ved at finde den rette pudderfarve. Jane Iredale har løst dette problem for dig, da mineraler reagerer anderledes på lyset end almindelig makeup, hvilket gør det langt nemmere at finde den pudderfarve, der matcher din hud fuldstændigt. 

Mineralerne gør det meget nemmere for dig at påføre og bruge makeuppen, da der både er foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse (både UVA- Og UVB-stråler) i ét. 

Det er vores mål at bevare vores produkter så effektive, enkle og naturlige som muligt. Vi bruger derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum. 
Vi mener, at vores makeupserie kan ændre dit liv. Den hud, du altid har drømt om, er blot et penselstrøg herfra.

Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkiruger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale kombinerer de nyeste farver med fordele for huden, der adskiller sig væsentligt fra de traditionelle beauty-produkter.

Dag Makeup

.

Tid :

30 min

.

Pris :

320,00

Aften Makeup

.

Tid :

45 min

.

Pris :

415,00

Brude Makeup

.

Tid :

2x60 min

.

Pris :

1025,00

bottom of page