top of page

Mit koncept

Kære Kunder

Velkommen til dejlige rolige omgivelser på Herlev. Roen er en stor del af de behandlinger, som jeg tilbyder til mine kunder. Jeg har arbejdet som kosmetolog siden 2013, og har taget mange kurser undervejs for at være på forkant med de nyste ting, der kommer på markedet.

Der kommer mange nye ting på markedet hele tiden, men efter mange års erfaring i branchen, har jeg valgt at arbejde med holistisk tilgang til behandlingerne. Det giver helt anderledes og meget bedre resultater. Efter jeg er blevet Ayurvedisk hud terap

Ud over de produkter jeg har i forvejen, har jeg valgt at arbejde med Shankara Ayurvedisk produkter og behandlinger, som er af høj kvalitets naturlige produkter med de unikke aktive ingredienser uden nogen form for skadelige kemikalier.

Shankara Ayurvedisk behandlinger er ret aktive med blandt andet marma teknikker, aromaterapi og meget mere, som beroligere nervesystemet og får kunden til at komme i en dyb ro og nærmest i meditativ tilstand, hvor både det ydre og indre skønhed reflekterer hinanden.

Med alle mine behandlinger vil jeg hjælpe mine kunder med at genfinde den balance, de har behov for, som resulterer meget pænere hud. Behandlingerne er skræddersyet og begynder altid med en hudanalyse.

Det betyder enormt meget for mig, at mine kunder føler sig trygge mærker nærvær og føler sig velkommen. Mine kunder går altid hjem med en god oplevelse og en god råd med på vejen.

Screenshot_20190923_204151_edited.jpg

Jeg ser frem til at give dig en god oplevelse som ikke bliver den sidste…..

bottom of page