Mit koncept

Velkommen til min lille verden med rene, hyggelige og trygge omgivelser i vores hudplejeklinik i København. Jeg er uddannet kosmetolog siden 2010 fra CIDESCO skole, som er anerkendt både i Danmark og i udlandet. Siden jeg blev uddannet, har jeg arbejdet og fordybet mig med forskellige hudtyper, behandlinger, produkter og metoder.  I 2014 blev jeg selvstændig og har lige siden haft meget tilfredse og glade kunder.

Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden, derfor prøver jeg også at følge med, bl.a. med de nyeste teknikker og diverse kurser indenfor skønhedsbehandling og hudpleje.

 I 2017 blev jeg Dermalogica ekspert og har siden kunnet udføre mere effektive og intensive behandlinger. 

Jeg er en meget resultat orienteret person og sætter en ære i mit arbejde. En masse indre og ydre faktorer kan være med til at påvirke ens krop og derefter ens hud, derfor prioriterer jeg en god dialog med mine kunder, for at kunne hjælpe dem på en bedst mulig måde. 

Alle mine behandlinger begynder med en grundig hudanalyse, som gør det muligt at vælge de rigtige produkter og behandlinger.

Jeg vælger produkter med omhu, derfor indeholder alle de produkter, jeg arbejder med, ikke irritations fremkaldende eller skadelige ingredienser.

 

Produkterne er innovative, og er under udvikling hele tiden og bliver mere og mere effektive og konkurrencedygtige med tiden. Produkterne indeholder en masse antioxidanter og botanikal ingredienser, som skaber forbedringer i hudens struktur og udseende. Produkterne er klinisk testet og derfor af ekstra høj kvalitet.

Jeg ser frem til at give dig en god oplevelse som ikke bliver den sidste…..

Kosmetolog Frederiksberg