top of page

Shankara Behandlinger

Vores samfund udvikler sig i stigende grad i en hastighed, hvor kroppens system ikke altid kan følge med. Overbelastning af information og stimulering fra alt muligt fra miljøet påvirker vores krop, sind og nervesystem. Angst, depression og stressrelateret problemer er konsekvenser af det liv, vi lever.  For at være i balance mentalt, fysisk, følelsesmæssigt og være klar til de kommende udfordringer, anbefaler man et naturligt holistisk Ayurvedisk sundhedssystem. Hvis du gerne vil vide mere om det, så læs om Ayurveda i linket.

Klinikken tilbyder nu Shankara Ayurvedisk produkter og behandlinger, som er 100% naturlige uden nogen form for tilsætningsstoffer eller parabener. Shankara er baseret på en 5000 år gammel ayurvedisk videnskab i kombination med den nyeste teknologi, der gør produkterne helt innovative, bæredygtige og unikke.  

Produkterne er fremstillet i USA af Shankara, som er anerkendt inden for holistisk spa verden og har vundet en del priser. Grundet det innovative og unikke koncept, er de blevet populære i andre lande og er ved at etablere sig i EU.

Her i klinikken tilbyder vi Shankara Ayurvedisk behandlinger, som er velværebehandlinger og som vil skabe balance mellem det mentale, fysiske og følelsesmæssige tilstand. Behandlingerne er ikke lægelige behandlinger, men stadig meget intensive.

Ny Shankara Shirodhara

Tid :

30 min

Pris :

495

Behandlingen begynder med Shankara Ayurvedisk ritual med aromaterapi med de specialeudvalgte Ayurvedisk aromaer, som beroliger krop og sind. Blid trykkemassage på marma punkter for at få dig til at komme helt dybt ind. I behandlingen hældes lunken ayurvedisk olie på panden (det 3. øje) og ud gennem håret. Hovedbundens massage er inkluderet i behandling. Behandlingen er enorm afstressende og bringer en meget dybde form for hvile. Behandlingen giver en indre ro i og med, man kommer i en meditativtilstand.

Tillæg Der kan tilkøbes Kansa Wand ansigtsmassage. (tid=20 min, pris kr. 395,-)

Ny Shankara Kropsmassage

Tid :

75 min

Pris :

1295

Shankara Sundarya Ayurvedisk Kropsmassage. Shankara Ayurvedisk behandlinger påvirker alle aspekter af ens krop, sind og sjæl. Derfor kan disse behandlinger være mere intense end andre former for behandlinger. Behandlingen begynder med Shankara Ayurvedisk ritual med aromaterapi med de specialeudvalgte Ayurvedisk aromaer som beroliger krop og sind. Blid trykkemassage på marma punkter for at få dig til at komme helt dybt ind.Massagen udføres med Garshana (mild tør eksfolering af huden), Abhyanga massage fra top til tå, balancerer krop og sind samt afstresser muskulaturen og beroliger nervesystemet.

Tillæg Der kan tilkøbes Kansa Wand ansigtsmassage. (tid=20 min, pris kr. 395,-)
Tillæg Der kan tilkøbes Shirodhara(hældning af varm olie ned over panden og håret efter behov). Ca. 20 min. (tid=20 min, pris= 395,-)

Ny Shankara Ansigtsbehandling

Tid :

75 min

Pris :

1295

Shankara Ayurvedisk behandlinger påvirker alle aspekter af ens krop, sind og sjæl. Derfor kan disse behandlinger være mere intense end andre former for behandlinger. Behandlingen er skræddersyet efter din dosha dominans, der viser sig på huden. Huden er det største organ, der viser, hvordan du har det. Behandlingen begynder med Shankara Ayurvedisk ritual med aromaterapi med de specialeudvalgte Ayurvedisk aromaer, som beroliger krop og sind. Blid trykkemassage på marma punkter for at få dig til at komme helt dybt ind. Behandlingen fortsætter med ansigtsbehandlingen med de bæredygtige Shankara Ayurvediske produkter. Efter en grundig afrensning og eksfoliering med de udvalgte produkter, der passer til dig, udføres en let dybderens efter behov. En dejlig afstressende massage udføres på nakke, skulder og ansigt med Ayurvedisk og marmapunkt teknikker. Hvis der er tid nok, bliver du masseret i Ayurvediske olier med Kansa skål på hænder eller fødder og produktvejledning.

Tillæg Shirodhara (tid=20 min, pris= 395,-). Shirodhara/hældning af varm olie ned over panden og håret efter behov med Ayurvediske hovedbundens massage.

bottom of page