Dermeda Deluxe

Ansigtsbehandling

Lidt om Gua Sha

 

Gua sha er et kinesisk healingsredskab, som enten er lavet af jadesten, rosenkvarts eller amatyster. Gua Sha er en af de mest anvendelige teknikker, som er blevet brugt i flere årtusinde i Asien. 

Gua Sha er holistisk behandling, som er utrolig effektiv for huden, men også krop, sjæl og sind. Gua Sha er kendt for at være enormt lymfedrændende, fjerner affaldsstoffer fra kroppen, fordi bindevævet bliver masseret på en helt anden måde.

Dermeda Signature

Behandlingen fokuserer på afslapning fra top til tå. Behandlingen begynder med varmt kompres på hænder og fødder. Dejlig afslappende rygmassage med Gua sha. Dobbelt afrensning og exfoliering af hele ansigtet, decolte og nakke. Utrolig regenerende og afslappende Gua Sha massage. Afslappende hovedbundsmassage og fodmassage, mens man ligger med masken. Afsluttes med varmt kompres aromaterapi med øjencreme, dagcreme og produktvejledning. Behandlingen fjerner giftstoffer fra ansigtet, reducerer rynker. Cellerne bliver aktiveret og genvinder elasticitet, mindsker mørke rander og poser under øjnene.

Tid :

105 min

Pris :

1325,00

Dermeda Signature med Fire & Ice

Behandlingen fokuserer på afslapning fra top til tå. Behandlingen begynder med varmt kompres på hænder og fødder. Dejlig afslappende rygmassage med Gua sha. Dobbelt afrensning og exfoliering af hele ansigtet. Intensive resurfacing masque er en effektivt virkende terapeutisk maske, som indeholder glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æblesyre, retinol, vitamin B3 samt effektive antioxidanter fra grøn te ekstrakt. Rejuvenating masque som er en kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske med hyaluronsyre (naturlig fugtbinder i huden), aloe vera, japansk grøn te ekstrakt, lakrids, pebermynte, vindruekerne- og rosmarin ekstrakt. Masken beroliger, hydrerer huden, og virker kølende. Utrolig regenerende og afslappende Gua Sha massage. Afslappende hovedbundsmassage og fodmassage, mens man ligger med masken. Disse effektive masker fra Fire & Ice fjerner det allerøverste lag i hudens overflade og stimulerer nydannelsen af celler. Resultatet bliver en genopfrisket og jævn overflade. Peelingen indeholder salicylsyre, der stimulerer og exfolierer huden, reducerer fine linjer, pigmentering og akne. Afsluttes med varmt kompres aromaterapi med øjencreme, dagcreme og produktvejledning. Behandlingen fjerner giftstoffer fra ansigtet, reducerer rynker. Cellerne bliver aktiveret og genvinder elasticitet, mindsker mørke rander og poser under øjnene.

Tid :

105 min

Pris :

1.625,00

Dermeda Ayurvedic Stress Relief Treatment

Denne unikke behandling arbejder med flere sanser for at give en ultimative afslapning og forbedre søvn. Behandling går ud på, at påvirke kroppen, især de særlige receptorer i huden, som berøres på en helt bestemt måde, som gør dig helt afslappet. Eksklusiv duftblandlig af æteriske olier giver oplevelse af velvære i både krop og sjæl. En særlig afstressende musik i baggrunden giver en dyb følelse af ro og sender tankerne på en eksotisk rejse. Med rolige og hypnotiske fingerspids bevægelser og bløde pensler strøges med varm olie henover kroppen, som løsner op og får nervesystemet til at komme helt ned. Behandling er inspireret af ayurvedisk og indonesiske Sea Malay berøringstag og er en af mest populær behandlinger flere steder i verden. Behandlingen er velegnet til alle der har behov for at blive afslappet og afstresset, derudover er særlig effektiv til dem der døjer med stress, træthed, lidt søvn og ubalanceret nervesystem.

Tid :

90 min

Pris :

1.225,00