Dermeda Deluxe

Ansigtsbehandling

Lidt om Gua Sha

 

Gua sha er et kinesisk healingsredskab, som enten er lavet af jadesten, rosenkvarts eller amatyster. Gua Sha er en af de mest anvendelige teknikker, som er blevet brugt i flere årtusinde i Asien. 

Gua Sha er holistisk behandling, som er utrolig effektiv for huden, men også krop, sjæl og sind. Gua Sha er kendt for at være enormt lymfedrændende, fjerner affaldsstoffer fra kroppen, fordi bindevævet bliver masseret på en helt anden måde.

Dermeda Signature

Behandlingen fokuserer på afslapning fra top til tå. Behandlingen begynder med varmt kompres på hænder og fødder. Dejlig afslappende rygmassage med Gua sha. Dobbelt afrensning og exfoliering af hele ansigtet, decolte og nakke. Utrolig regenerende og afslappende Gua Sha massage. Vitaminopstammende maske på ansigtet, øjne og læber.

Tid :

105 min

Afslappende hovedbundsmassage og fodmassage, mens man ligger med masken. Afsluttes med varmt kompres aromaterapi med øjencreme, dagcreme og produktvejledning. Behandlingen fjerner giftstoffer fra ansigtet, reducerer rynker. Cellerne bliver aktiveret og genvinder elasticitet, mindsker mørke rander og poser under øjnene.

Pris :

1.295,00