Dermatude, 1 behandling

Ansigtsløft

Dermatude metaterapi behandlingen indebærer, at man laver små, næsten usynlige mikro-perforeringer i huden på en smertefri måde. Som et resultat, sætter huden sin naturlige ophealingsmekanisme i højeste gear og begynder at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Den selvreparerende egenskab i huden er en 100% naturlig form for hud fornyelse indefra og ud.

Din hud bliver fastere og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker bliver synligt reduceret, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den generelle tilstand i huden forbedres.

Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Meta terapi er også meget effektiv til at reducere acnear, poserunder øjne, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger en gang om ugen. For at få det fulde effekt skal man tage to kurforløb.

Resultater
- Panderynker.
- De såkaldte “kragetæer” ved øjnene.
- Bedre hudstruktur.
- Finere porer.
- Opstrammende.
- Bekymringsrynker
- Poser under øjnene.
- Anti-aging.
- Rynker omkring munden.
- Reducering af pigmentpletter

Dermatude

Tid :

60 min

Meta Terapi Ansigtsbehandling, 1 behandling

Den fulde ansigtsbehandling fokuserer på hele ansigtet eller specifikke områder i ansigtet og er rettet mod hudforbedring og hudforyngelse. Stemplet med “Flex Head” teknologi og buet stempel-overflade garanterer en ensartet dybde fra alle nåle, uanset om formen på den behandlede hud er uregelmæssig.

Pris :

1.295,00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com