Dermalogica, Balance Me

Ansigtsbehandling

Dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere 

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. 

Hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Dermeda De-stress

Dermeda De-stress er en udvidelse af Dermeda Classic, stadig en skræddersyede ansigtsbehandling velegnet til alle hudtyper og tilstande, men med mere fokus på velvære og massage.

Tid :

90 min

De ekstra 30 min. bruges på dybdegående massage på skulder nakke og ansigtet.
Under behandlingen benyttes Gua Sha (en flad massagesten) og Hot Stone (en varm massagesten), samt massageteknikker som tilsammen aktiverer musklerne og hudvævet. Massagen reducerer spændinger fra musklerne og fremmer collagen-produktion, hvilket betyder at behandlingen stimulerer, fornyer og regenererer huden til en mere fast og spændstig. De varme Hot Stones på ansigtet spreder varme til hele kroppen og afstresser sindet.

Pris :

995,00 kr