Dermalogica, Facemapping

Hudanalyse

Dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere 

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. 

Hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Face Mapping

Hudanalyse/Face Mapping

Tid :

20 min

Er udviklet af ”The International Dermal Institute”, en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din aktuelle hudtilstand. Denne hudanalyse hjælper mig med at skræddersyg din behandling- og dit hjemmepleje program. Hudanalysen målretter din huds aktuelle behov og giver de resultater, som du ønsker. Analysen er gratis ved køb af produkter for kr. 1200,-

Pris :

250,00 kr

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com