Dermalogica, Facemapping

Hudanalyse

Dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere 

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. 

Hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Dermeda Classic

Dermeda Classic er en kort og grundig skræddersyede ansigtsbehandling velegnet til alle hudtyper og tilstande. Behandlingen er både for mænd og kvinder.

Tid :

60 min

Behandlingen starter med en grundig hudanalyse hvor det bliver kikket på aldringstegn, reaktiv hud, pigmentering eller uren hud. På baggrund af dette bliver der skræddersyet en behandling der passer til dine behov og vil løse alle dine problematikker. Det kan evt. være at din hud har behov for en grundig dybderens for at fjerne urenheder eller den trænger til en opstramning og en vitaminboost. Efter behandlingen vil din hud være meget mere gennemfugtet end før med en masse glød og vitalitet. Selve behandlingen bliver gennemført med de nyeste teknikker og metoder vha. bæredygtige produkter fra Dermalogica. Med mine mange års erfaring omkring unikke kombinationer sikre jeg dig et godt resultat. Denne skræddersyet behandling indholder også produkt vejledning af produkter der bør bruges hjemme efterfølgende.Behandlingen bør vedligeholdes hver 5-6 uge.

Pris :

695,00 kr