Dermalogica 

Ansigtsbehandlinger

Dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere 

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. 

Hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Face Mapping

Hudanalyse/Face Mapping

Tid :

20 min

Er udviklet af ”The International Dermal Institute”, en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din aktuelle hudtilstand. Denne hudanalyse hjælper mig med at skræddersyg din behandling- og dit hjemmepleje program. Hudanalysen målretter din huds aktuelle behov og giver de resultater, som du ønsker. Analysen er gratis ved køb af produkter for kr. 1200,-

Pris :

250,00 kr

Balance Me

Afbalancerende ansigtsbehandling velegnet til alle hudtyper

Tid :

60 min

Behandlingen får din hud i balance afhængig af nuværende hudtilstand. Dobbelt afrensning, hudanalyse/Face Mapping, peeling af huden, dybderens, ansigtsmassage med aromaterapi, øjne/læbe og ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi, afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf og produktvejledning.

Pris :

495,00 kr

Relax Me

Afslappende og velværes ansigtsbehandling Velegnet til alle hudtyper

Tid :

75 min

Behandlingen fokuserer mere på massage og velvære. Dobbelt afrensning, hudanalyse/Face Mapping, exfoliering af huden, dybderens, nakke, décolleté/skulder, ansigts massage med aromaterapi, hovedbundsmassage, øjne/læbe og ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf og produktvejledning.

Pris :

595,00 kr

Cleanse Me

Rensende ansigtsbehandling Velegnet til acne og fedtet hudtyper

Tid :

50 min

Behandlingen, som renser i dybden og er velegnet til uren hud. Intensiv behandling med dobbelt afrensning, hudanalyse/Face Mapping, frugtsyre, dybderens, øjne/læbe og ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjnencreme, dagcreme, spf og produktvejledning.

Pris :

495,00 kr

Teenager

Teenager rensende behandling Velegnet til alle hudtyper og særligt egnet til uren hud

Tid :

45 min

Behandlingen er både til piger og drenge mellem 12-18. Dobbelt afrensning, hudanalyse/Face Mapping, exfoliering af huden, dybderens, øjne/læbe og ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf og produktvejledning.

Pris :

430,00 kr

Boost Me

Velegnet til alle hudtyper

Tid :

30 min

Behandling til dig der gerne vil have fokus på et specifikt område eller problem og er ideel at bruge imellem dine behandlinger ved akutte problemer - Dobbelt afrensning - Let hudanalyse/Face Mapping - Ekspres exfoliering af huden - Indslusning af Fugtgivende mask eller lokal udrensning af enten næse/hage/kinder eller pande - Dagcreme ​- Spf

Pris :

350,00 kr

Diamant Slibning m. face Cupping

Intro Jule tilbud pris 595,00

Tid :

75 min

En udglatnings behandling velegnet til alle hudtyper og særligt egnet mod ar, gro hud, pigmenteret hud og store porer.

Behandling til dig der gerne vil have mere glat, udstrålet og løftet hud. Dobbelt afrensning, hud analyse/face mapping, exfoliering af huden, let dybderens, diamant slibning, face Cupping,
ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf. og produkt vejledning.

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.
- Ensarter og udglatter huden
- Reducerer rynker og linjer
- Reducerer pigmentforandringer
- Mindsker ar
- Mindsker porer

Face Cupping
Cupping er en traditionel kinesisk behandling, som stimulerer nervesystemet, øger blødgennemstrømning og afspænder ansigts muskler. Huden får mere ilt og næring samtidig øger kollagen og elastin fiber i huden.

Pris :

795,00 kr

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Beauty & Co. Proudly created with Wix.com