Dermalogica, Relax Me

Ansigtsbehandling

Dermalogica er det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere 

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. 

Hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Diamant Slibning m. Gua Sha massage

Tid :

75 min

En udglatnings behandling velegnet til alle hudtyper og særligt egnet mod ar, gro hud, pigmenteret hud og store porer.

Behandling til dig der gerne vil have mere glat, udstrålet og løftet hud. Dobbelt afrensning, hud analyse/face mapping, exfoliering af huden, let dybderens, diamant slibning,
ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf. og produkt vejledning.

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.
- Ensarter og udglatter huden
- Reducerer rynker og linjer
- Reducerer pigmentforandringer
- Mindsker ar
- Mindsker porer

Pris :

795,00 kr