top of page

Ansigtsbehandling Østerbro - Dermalogica 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed og er klart det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt.  - Hos Dermeda SkinPurify bruger vi selvfølgelig Dermalogica til din lokale ansigtsbehandling Østerbro.

Dermeda Classic

Dermeda Classic er en kort og grundig skræddersyede ansigtsbehandling velegnet til alle hudtyper og tilstande. Behandlingen er både for mænd og kvinder.

Tid :

60 min

Pris :

715,00 kr

Behandlingen starter med en grundig hudanalyse hvor det bliver kikket på aldringstegn, reaktiv hud, pigmentering eller uren hud. På baggrund af dette bliver der skræddersyet en behandling der passer til dine behov og vil løse alle dine problematikker. Det kan evt. være at din hud har behov for en grundig dybderens for at fjerne urenheder eller den trænger til en opstramning og en vitaminboost. Efter behandlingen vil din hud være meget mere gennemfugtet end før med en masse glød og vitalitet. Selve behandlingen bliver gennemført med de nyeste teknikker og metoder vha. bæredygtige produkter fra Dermalogica. Med mine mange års erfaring omkring unikke kombinationer sikre jeg dig et godt resultat. Denne skræddersyet behandling indholder også produkt vejledning af produkter der bør bruges hjemme efterfølgende.Behandlingen bør vedligeholdes hver 5-6 uge.

Dermeda De-stress

Dermeda De-stress er en udvidelse af Dermeda Classic, stadig en skræddersyede ansigtsbehandling velegnet til alle hudtyper og tilstande, men med mere fokus på velvære og massage.

Tid :

90 min

Pris :

1025,00 kr

De ekstra 30 min. bruges på dybdegående massage på skulder nakke og ansigtet.
Under behandlingen benyttes Gua Sha (en flad massagesten) og Hot Stone (en varm massagesten), samt massageteknikker som tilsammen aktiverer musklerne og hudvævet. Massagen reducerer spændinger fra musklerne og fremmer collagen-produktion, hvilket betyder at behandlingen stimulerer, fornyer og regenererer huden til en mere fast og spændstig. De varme Hot Stones på ansigtet spreder varme til hele kroppen og afstresser sindet.

Diamant Slibning m. Gua Sha massage

Tid :

75 min

Pris :

815,00 kr

En udglatnings behandling velegnet til alle hudtyper og særligt egnet mod ar, gro hud, pigmenteret hud og store porer.

Behandling til dig der gerne vil have mere glat, udstrålet og løftet hud. Dobbelt afrensning, hud analyse/face mapping, exfoliering af huden, let dybderens, diamant slibning,
ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf. og produkt vejledning.

Diamantslibning er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.
- Ensarter og udglatter huden
- Reducerer rynker og linjer
- Reducerer pigmentforandringer
- Mindsker ar
- Mindsker porer

Power Peel

Velegnet til acne, pigment, linjer og rynker.

Tid :

60 min

Pris :

765,00 kr

Teenager

Teenager rensende behandling Velegnet til alle hudtyper og særligt egnet til uren hud

Tid :

60 min

Pris :

510,00 kr

Behandlingen er både til piger og drenge mellem 12-18. Dobbelt afrensning, hudanalyse/Face Mapping, exfoliering af huden, dybderens, øjne/læbe og ansigtsmaske, varmt kompres med aromaterapi. Afsluttes med øjencreme, dagcreme, spf og produktvejledning.

Certificeret lokal specialist i Dermalogica ansigtsbehandling Østerbro 

Skønhedsbranchen er konstant under udvikling, det er derfor yderst vigtigt at være ajour med de nyeste teknikker og diverse kurser indenfor skønhedsbehandling og hudpleje. - Dermeda SkinPurify har altid de nyeste certificater, så vi kan være din lokale specialist når du skal have lavet din ansigtsbehandling Østerbro.

Hvorfor Dermalogica?

Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dette skyldes at Dermalogica i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure. Dermalogica er en hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier. 90% af Dermalogicas ingredienser kommer fra bæredygtige kilder. Derfor er Dermalogica vores klare valg når vi laver en ansigtsbehandling Østerbro.

bottom of page